UA | RU
050 187 33 33

Графік роботи з 9:00 до 21:00

Пошук
Доброго дня! Що Ви шукаєте?

FALKE FAMILY RELAUNCH: Оновлена Улюблена Серія

FALKE FAMILY RELAUNCH: Оновлена Улюблена Серія

FALKE - кожен крок з Вами до кращого майбутнього 



До 30-річчя нашої бестселерної серії ми запускаємо оновлену модель FALKE Family наразі виготовлену із екологічно чистих матеріалів. Матеріали, такі як FALKE - WE CERE - COTTON, повинні відповідати нашим визначеним критеріям та бути дружніми до ресурсів, соціально відповідальними та екологічними


FALKE - We Care - Cotton - бавовна, що вирощується на сімейних фермах у Греції за принципом сівозміни, чергуючи з кукурудзою та помідорами. Таким чином, зберігається та сприяється родючість ґрунту. Бавовняні рослини підтримуються всіма необхідними ресурсозберігаючими способами за допомогою крапельного зрошення та дозованих добрив. Короткі транспортні шляхи та використання поновлюваних джерел енергії гарантують, що переробка бавовняних волокон у пряжу FALKE - WE CERE - COTTON також відповідає нашим вимогам до sustainability.

Не тільки екологічне, але й соціально відповідальне виробництво нашої продукції є важливою частиною нас. Підтримуючи дрібних фермерів та накладаючи жорсткі вимоги на прядильні фабрики, ми гарантуємо, що вирощування та переробка FALKE - WE CERE - COTTON є чесним та безпечним процесом. Аби мати змогу перевірити, чи відповідають наші специфікації, весь шлях від насіння до готової пряжі записується, і можна з легкістю відслідкувати кожний ланцюжок виробництва.

Опорна пряжа, додана до бавовняної пряжі для більшої еластичності та більшої міцності, буде виготовлятися переважно з вторинних відходів виробництва..



FALKE_Family_1080x1080_ohne_Logo_9.jpg  FALKE_Family_1080x1080_ohne_Logo_8.jpg FALKE_Family_1080x1080_ohne_Logo_1.jpg