UA | RU
050 187 33 33

Графік роботи з 9:00 до 21:00

Пошук
Доброго дня! Що Ви шукаєте?

Відкриття бутику "Little House" у ТЦ "Атмосфера"

Відкриття бутику "Little House" у ТЦ "Атмосфера"

Відкриття нового бутику "Little House" у ТЦ "Атмосфера"!

Мережа магазинів "LH Group" рада повідомити про відкриття нового бутику "Little House" в одному із найатмосферніших торгових центрів. Новий бутик розташовано на 2-му поверсі торгового центру "Атмосфера" і вражає своєю зручністю та світлим простором.
У бутику представлені улюблені дитячі європейські бренди, що становлять єдину ціннісну систему у сучасному суспільстві. Тут Вас із радістю зустріне улюблений ведмедик Steiff разом зі своїми родичами із плюшевої родини німецького бренду, а також стильний та комфортний повсякденний одяг для малюків та дітей до 7 років, що повінстю задовольняє потреби сучасних батьків.
Німецький бренд Sanetta також готовий запропонувати колекції для всієї родини: високоякісні моделі для дому та відпочинку, а також білизни стануть наймастхевнішими речами Вашого гардеробу.
Стильний та фешенебельний одяг для дівчаток від італійського бренду ELSY змусить Ваше сердечко забитися частіше, адже від такої краси та незліченної кількості образів просто перехоплює подих!
А для створення total-look`у без дитячих панчішно-шкарпеткових виробів від FALKE Kids просто не обійтися!

Бутик "Little House" у ТЦ "Атмосфера" - це новий простір для сімейного шопінгу із найвдалішими покупками для Вашої малечі!

Бутик "Little House", ТЦ "Атмосфера", 1 поверх, тел: 050 425 55 80