UA | RU
050 187 33 33

Графік роботи з 9:00 до 21:00

Пошук
Доброго дня! Що Ви шукаєте?

Як це було: ПРЕС-БРАНЧ НА ЧЕСТЬ 125-РІЧЧЯ БРЕНДА FALKE

Як це було: ПРЕС-БРАНЧ НА ЧЕСТЬ 125-РІЧЧЯ БРЕНДА FALKE

Як це було: ПРЕС-БРАНЧ НА ЧЕСТЬ 125-РІЧЧЯ БРЕНДА FALKE

3 квітня 2019 року, Falke провів прес-бранч з представниками медіа ресурсів в 11 Mirrors Roof top Restaurant.

Falke - міжнародний бренд родом з Німеччини, виробник преміальної трикотажної шкарпетково-панчішної продукції. Довговічність і витончений зовнішній вигляд зробили продукцію цієї марки популярною у всьому світі. Більше 125 років родина Falke володіє секретами майстерності з виробництва високоякісної трикотажної продукції.

Під час прес-бранча гості мали можливість прослухати лекцію представника Falke Світлани Лабуди про історію та секрети майстерності німецького бренду.

Філософія Falke - якість в ім'я якості. Кожну деталь, яку можна вдосконалити, ми доводимо до ідеалу з кожним сезоном, в кожній моделі,- каже Світлана.

Змішання волокон - один з численних таємниць мануфактури Falke. У процесі виробництва синтетичні волокна, такі як еластан, поліамід, поліпропілен та інші, майстерно поєднуються з природними, - шовком, кашеміром, бавовною, шерстю, що забезпечує функціональність і високу міцність виробів.

Унікально цінна сировина, ручна роботі, HIGH-TECH технології у виробництві, висока якість, вишуканий дизайн, широкий асортиментний ряд, багата кольорова палітра, міцність і довговічність ... про переваги Falke можна говорити вічно. Адже в основі успіху виробів бренду лежить поєднання багаторічних німецьких традицій виробництва і впровадження технологічних інновацій.


Дизайн Falke відповідає счасним тенденціям, способу життя і вимогам кожного клієнта.8321-3093-8321.jpg

dsc_1692.jpg