UA | RU
050 187 33 33

Графік роботи з 9:00 до 21:00

Пошук
Доброго дня! Що Ви шукаєте?

140 років німецькому бренду STEIFF

140 років німецькому бренду STEIFF

1880-2020 рр.
Margarete Steiff GmbH відзначає своє 140-річчя


Маргарета Штайф не могла передбачити, що її унікальний винахід і компанія, заснована в 1880 році, покладе початок одному з найвідоміших і улюблених брендів іграшок та дитячого одягу в світі. Незважаючи на те, що поліомієліт прикував її до інвалідного візка з дитинства, дівчинка розвивалася в швейній справі і, подорослішавши, користувалася успіхом у своєму власному магазині товарів в рідному місті Гінген на півдні Німеччини. Пізніше саме тут вона відкриє нову компанію - компанію, яка все ще є продовженням сімейної справи 140 років по тому.

У тому ж 1880 Маргарета Штайф почала робити з повсті подушечки для голок у вигляді слона і дарувати клієнткам. Подушечки для шпильок незабаром знайшли нове призначення - діти почали весело грати з м'якими, милими слониками, якого вони вважали за краще стандартним дерев'яним іграшкам того часу. Так з'явилися перші м'які іграшки.

Кілька років тому був створений особливий м'який матеріал - плюш і прийнято рішення про створення цілої колекції звірів з плюшу. А створення плюшевого ведмедя поклало початок такої важливої ​​сімейної реліквії, як Ведмідь Тедді.

«Для дитини достатньо лише найкращого!» - девіз Маргарети Штайф і її сімейного підприємства і ми з задоволенням занурюємося в цілий тваринний світ, який майстерно відтворений дизайнерами бренду, і виготовлений з дотриманням всіх стандартів безпеки для дітей.
Плюшеві тварини стали втіленням дитячої мрії, учасниками ігор і постійним джерелом ідей. Крім того, що вони привабливі, милі і приємні, вони стають справжніми компаньйонами і розрадниками. Вони живуть своїми особистими історіями і створюють незабутні спогади. Їх люблять, плекають, іноді забувають, знову знаходять, збирають і передають у спадок.


Ми відзначаємо ювілейний 2020 рік і до 140-ліття випустили Ювілейну Колекцію.

Всі ювілейні іграшки випущені обмеженим тиражем 1880 примірників і мають особливий логотип у вигляді слона «140 років Steiff».


Колекційний Виріб «Ведмедик Тедді з маленьким повстяним слоником»
Майстерне поєднання флагманського продукту - оригінального, плюшевого ведмедя Тедді і історичного білого слоника. Саме ця пара символізує багату історію бренду Steiff.
Класичний ювілейний ведмідь виконаний з натурального бежевого мохеру, з рухомими лапами і головою, з вишитим на підошві написом «140 років», тримає в правій лапі мініатюрного повстяного слоника.
Цей Виріб із серії Limited Edition, обмеженого випуску, кількістю 1880 штук, з власним Паспортом і носить фірмовий золотий гудзик з зображенням слона в вусі.

Здоров'я та безпека. Ми свідомо виходимо далеко за рамки стандартів, встановлених законом. Це тому, що ми твердо віримо, що тільки продукти, що не представляють небезпеки для здоров'я, гідні торгової марки Steiff!
Матеріали екстра-класу. На нашій власній ткацькій фабриці Steiff Schulte в Дайсбурзі ми ткаємо тільки найкращі натуральні волокна, такі як мохер і альпака або ткане хутро з синтетичних волокон. Крім того, для наших плюшевих виробів ми використовуємо матеріал тільки найвищої якості. Він дуже м'який і міцний, що робить кожен продукт особливим!
Ніяких шкідливих начинок. Всі матеріали, які ми використовуємо для наповнення наших продуктів, нові і не представляють жодної небезпеки для здоров'я!
Чудова якість виготовлення швів. Це забезпечується стандартною шириною шва Steiff, а також високою щільністю стібків, яка є типовою для всіх наших плюшевих виробів. Тільки так плюшева іграшка Steiff прослужить все життя!
Гігієнічне виробництво. При створенні нашої продукції ми докладаємо всіх зусиль, щоб забезпечити дотримання всіх вимог до гігієни і чистоти!
Незалежний контроль якості. Протягом десятиліть наша продукція і процеси перевірялися незалежними інститутами, включаючи такі визнані установи, як Dekra та TÜV Süd. Ми також проводимо велику кількість тестів у нашій власній лабораторії в Гінгені, щоб гарантувати високу якість нашої продукції. Система менеджменту якості Steiff сертифікована відповідно до стандарту DIN EN ISO 9001!
Неперевершена якість з 1880 року.