UA | RU
050 187 33 33

Графік роботи з 9:00 до 21:00

Пошук
Доброго дня! Що Ви шукаєте?

FALKE святкує 125-річчя бренду

FALKE святкує 125-річчя бренду

ВЕЧІРКА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ
FALKE святкує 125-й ювілей


Безумовно, ми знаходимося в умовах жорсткої зміни клімату, які неодмінно торкнуться всіх нас. Проте, саме в такі часи нам необхідно зберегти бажання і вміння святкувати і підтримувати святковий дух і настрій незважаючи ні на що. Особливо, якщо це 125-річний ювілей!

125 років бренду FALKE - це роки бездоганної майстерності, пристрасті до деталей, високоякісних матеріалів, інноваційних ідей і досвіду: почавши свою діяльність в 1895 році, FALKE незабаром перетворився в міжнародну компанію з виробництва одягу і стилю. Завдяки амбіціям і досвіду всіх поколінь FALKE, сімейний бізнес нарешті став компанією, якою вона є сьогодні.

Нова колекція - це стильно інтерпретована данина поваги історії FALKE і подорож крізь захоплюючі десятиліття 20-го століття в ознаменування 125-річчя FALKE, яке ми відзначаємо ювілейною колекцією обмеженої серії.

Від модних ажурних сіток яскравих кольорів, таких як яскраво-рожевий і зелений лайм, до класичних і вишуканих колготок в культовий горошок - колекція відрізняється достатньою різноманітністю, щоб наша вечірка тривала аж до зими. Чоловіки будуть в захваті від елегантних шкарпеток і гольфів з класичними візерунками і особливими принтами.

Вишенька на (іменинному) торті? Колготки FALKE's Tattoo представлені з яскравими мотивами, такими як фотографія Франца-Фальке Рохена (засновника компанії) і історичним логотипом FALKE.