UA | RU
050 187 33 33

Графік роботи з 9:00 до 21:00

Пошук
Доброго дня! Що Ви шукаєте?

HANRO: Відчуття Дому

HANRO: Відчуття Дому

Відчуття Дому


Відчуття дому - це коли дом більше, ніж просто місце. Він означає приналежність і почуття самого життя. Почуття, яке стає навіть менш залежним до фіксованого місця. Врешті-решт, ми асоціюємо дом не з місцем, а з нашими коханими, близькими людьми, зі спогадами, зі знайомими пейзажами і багатьом іншим.

У кожного своя картинка в голові, але ми всі прагнемо того ж: комфорту, близькості і безпеки з закінченням кожного дня. Коли ми "приходимо додому", ми відразу ж відчуваємо спокій, безтурботність і умиротворення.

HANRO передає це відчуття ось уже протягом більше 135 років. Це унікальне почуття, бути оповитим у високоякісний одяг, виготовлений з натуральних матеріалів, які дарують відчуття безтурботного комфорту і тепла.

Впевненість в тому, що ви носите вишуканий одяг преміального стійкої якості, виробленому на власному виробництві компанії, пробуджує почуття безпеки. Ми до сих пір маємо близькі стосунки зі Швейцарією, де бренд був заснований, так само як і з нинішньою штаб-квартирою в Австрії, де до сих пір знаходиться 80% виробництва компанії. З цими двома країнами тісно пов'язані вражаюча гірська панорама і незаймана природа Альп. Нова колекція Осінь Зіма'21 "Відчуття Дому" натхненна нашими джерелами, задоволенням, турботою про навколишнє середовище і її ресурсах


HANRO_fall_winter_2021_original_Trend_212_C_Lucy_CottonSporty_072951_072954_073505_LT2_HiRes.jpg

Відчуття дому, відчуття самого життя - саме їх ми хочемо поділитися з Вами